сряда, 27 февруари 2013 г.

село Лозенец - Хотели, Вили и Къщи за гости в Лозенец


Лозенец е село, което е разположено по южното ни черноморие, в близост до Китен, Приморско, Царево и Ахтопол. Курортното село е предпочитана дестинация за почивка на море от много туристи поради спокойствието и уютните Вили, Къщи за гости и Хотели в Лозенец. Плажната ивица на красивото селце е една от най-добрите в България, като е изключително чиста а морската вода няма водорасли. 

Който е свикнал да посещава Лозенец през месеците – юли, август и септември, той знае за романтиката и привликателното обаяние на морето в тази му част. Района е богат на къмпинзи, каравани, бунгала и всякакви обекти за настаняване. Много от туристите предпочитат да отседнат на някой къмпинг на палатка и да посещават селото вечер на разходка и вечеря в някой от многото капанчета и ресторанти. 

Село Лозенец е една невероятна дестинация за ваканция на Море, като тук освен слънце и плаж , може да отделите един ден и да посетите Резерват Силкосия и Резерват Ропотамо, който е разположен на едноименната река. Планината и морето се свързват, което прави района много интересен за почиващите туристи в близките села и курорти. От Бургас до Лозенец се стига за около час с кола, а с автобус за малко повече от час. И тук , както в останалите курорти все повече туристите търсят да наемат Вила или Къща за гости, като причината е във високото качество на този тип обекти. Почти всички Вили и Къщи разполагат с достатъчно стаи, които имат самостоятелна бяня, даже някой от тях и малка кухничка, където да приготвите закуска, вечеря или каквото си прецените.

Няма коментари:

Публикуване на коментар